The 5-Second Trick For κυπαρισσια διαμονη
The 5-Second Trick For κυπαρισσια διαμονη
Blog Article
Μετά από ένα χρόνο, μπορούμε να τα φυτέψουμε στο έδαφος για να μεγαλώσουν κανονικά.
Πώς γίνεται η αντιμετώπιση της βαμβακάδας στα φυτά Σε συνθήκες έντονης υγρασίας και κακού αερισμού, το κυπαρίσσι μπορεί να προσβληθεί από τη μυκητολογική ασθένεια της φυτόφθορα που προσβάλλει το ριζικό σύστημα και αποτελεί την κύρια αίτια που ξεραίνονται τα κωνοφόρα δέντρα.
Βάλε το δικό σου κομμάτι στο μωσαϊκό παράδοσης και κληρονομιάς της Λακωνίας!
Υπάρχει μια καλή επιλογή από καταλύματα στην περιοχή, αλλά εξαντούνται γρήγορα, αφού είναι μία από τις περιζήτητες περιοχές.
Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κάπου παραδοσιακά στα Κύθηρα.
Ο Αβλέμονας (ή Αβλέμωνας) είναι ένας οικισμός στην ανατολική ακτή των Κυθήρων, που από πολλούς θεωρείται ως το ομορφότερο χωριό στο νησί.
Στις αρχές της άνοιξης ή στα τέλη του καλοκαιριού, μπορούμε να αφαιρούμε ξερούς ή ασθενείς βλαστούς για να τονώσουμε την κυπαρισσια διαμονη ανάπτυξη του.
Σε κάποιες περιπτώσεις, την περίοδο του φθινοπώρου, τα κυπαρίσσι μπορεί να προσβληθεί από το έντομο της βαμβακάδας (ψευδόκοκκος) που εμφανίζεται αρχικά σαν βαμβάκι στα φύλλα και σταδιακά προκαλεί ξηράνσεις.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΙΑΡΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΥΣΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΗΣΥΧΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη.
Σε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό, θα εξερευνήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το μεγαλοπρεπές δέντρο, από την ιστορία και την πολιτιστική του σημασία μέχρι τα πρότυπα ανάπτυξής του και τον οικολογικό του ρόλο. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά!
Η πρώτη βρίσκεται στο Μώλο, το πιο χαρακτηριστικό σημείο στο Κυπαρίσσι λόγω του μώλου για τα καΐκια και του Κάστρου, της ξεχωριστής πέτρινης κατοικίας που ανήκει πλέον σε ιδιώτη. Μικρή, σχεδόν οικογενειακή, παραλία, όπου κάνουν μπάνιο οι διαμένοντες στα γύρω σπίτια.
Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.
Για να διατηρήσουμε το κυπαρίσσι στο επιθυμητό ύψος, κλαδεύουμε τους κορυφαίους βλαστούς στα τέλη του χειμώνα.